fbpx

LOVE yourself

"Owning your story is the bravest thing you'll ever do" - Brene Brown.

HELLP of pre-eclampsie gehad en aan het worstelen met je herstel? LOVE yourself is een online yoga&hersteltraject, speciaal ontwikkeld door en voor vrouwen na HELLP.

Dankzij een zorgvuldige combinatie van yoga, meditatie en zelfzorg leer je balans te vinden, leer je zachter voor jezelf te zijn, en leer je om je eigen verhaal te ownen. Zodat jij krijgt waar je zo naar verlangt: een leven waarin de beperkingen na HELLP niet meer de rode draad vormen.

Wat biedt LOVE yourself?

Jij & jouw HELLP

In vier verschillende modules met bijbehorende thema's, exclusief ontwikkeld voor vrouwen na HELLP, word jij online meegenomen in dit traject.

Yoga & Meditatie

5 meditaties & 5 yogalessen, speciaal ontwikkeld voor dit traject door ervaren yoga-instructrice Rayette van Weijen. Bonus: je mag een jaar lang gebruik maken van al haar lessen!

Zelfliefde & zelfzorg

Opdrachten gericht op bewustzijn, zelfliefde, inspiratie, zelfzorg, en herstel. Inclusief bewaardocument na afloop!

Waarom yoga na HELLP?

Er zijn de welbekende voordelen die voor elke yogabeoefenaar gelden: yoga is een manier om te ontspannen en werkt stressverlagend, maakt je lichaam soepeler, en vergroot je fysieke weerstand. Minder bekend is dat yoga groots effect heeft op je hersenen: het verbetert de bloedtoevoer naar diverse breingebieden en vergoot de hoeveelheid grijze stof in je brein. Deze grijze stof zorgt voor de mentale functies van je brein, de gebieden waar na HELLP vaak de problemen worden ervaren (geheugen, cognitie, concentratie).

Zelfs de Nederlands-Amerikaanse psychiater Bessel van der Kolk (hij schreef het boek Traumasporen) meent dat yoga zinniger is bij de behandeling van trauma (zoals HELLP) dan de traditionele traumatherapieën. Samengevat is regelmatig yoga beoefenen een absolute aanrader als je wil herstellen na HELLP.